×

Collega's zonder zorgdiploma

Hey, wat leuk en goed dat je hier bent! Sevagram biedt je namelijk de kans om zonder zorgdiploma in de zorg aan de slag te gaan: als zorgondersteuner of zorgassistent. In deze functie ben je heel belangrijk voor onze bewoners én collega's. Je kunt onze collega's in de zorg namelijk ondersteunen en onze bewoners de aandacht geven die ze verdienen. Dat laatste vinden we heel belangrijk bij Sevagram. Denk daarnaast ook eens aan een functie als gasteriemedewerker als je nog geen zorgdiploma hebt. En bezorg onze bewoners, hun familie en buurtbewoners in één van onze restaurants een lach op hun gezicht!

Zorgondersteuner in Zuid-Limburg bij Sevagram

Als zorgondersteuner zorg je voor een gezellige en schone woonomgeving. Je helpt mee opruimen, leuke activiteiten doen. En… je ondersteunt onze bewoners tijdens de eetmomenten. Afwisselend en dankbaar werk dus. De collega’s zitten met smart op je hulp te wachten en onze bewoners op jouw gezelligheid! Samen met jou kijken we naar de best passende locatie, afdeling én het leukste team. Check hier de leukste vacatures voor zorgondersteuner in de regio’s Heerlen, Maastricht, Gulpen, Vaals en Valkenburg.

Zorgassistent in Zuid-Limburg bij Sevagram

Lijkt het je leuk om naast deze taken ook te ondersteunen in de fysieke zorg? Dan kun je ook als zorgassistent aan de slag bij Sevagram. Je volgt dan onze korte cursus om ADL taken te mogen uitvoeren: algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan wassen, aankleden en toiletgang. Dit leer je gewoon van onze eigen docenten. Check hier de leukste vacatures voor zorgassistent in de regio’s Heerlen, Maastricht, Gulpen, Vaals en Valkenburg.

Doorgroeien als ondersteuner naar een functie als helpende of verzorgende IG

Ben je alweer even als zorgondersteuner of zorgassistent bij Sevagram aan de slag? En zou je je graag verder willen ontwikkelen? Vaker is het mogelijk om bij Sevagram door te groeien naar de functie van helpende of verzorgende IG. Je volgt dan een BBL-opleiding en leert en werkt dan tegelijk. Een opleiding volgen tot helpende kan alleen als je al bij Sevagram werkt. Verzorgende IG kun je echter ook via Sevagram worden als je nu nog niet hier werkt. Check hier onze BBL vacatures voor verzorgende IG.

Uitgelichte vacatures

Alle vacatures