×

Coördinator Zorg & Welzijn

Hey, wat leuk dat je verder klikt! Heb je op dit moment al een coördinerende functie binnen een andere zorgorganisatie? Of kijk je uit naar deze volgende stap in je loopbaan? Het is in ieder geval een mooie nieuwe kans om anders met je verpleegkundige of agogische achtergrond bezig te zijn. Een unieke kans die ze niet bij iedere zorgorganisatie kennen…

Werken als coördinator zorg en welzijn in de ouderenzorg bij Sevagram

Bij Sevagram kun je als HBO of MBO verpleegkundige aan de slag als coördinator zorg & welzijn bij één van onze locaties in Zuid-Limburg (Heerlen, Maastricht, Gulpen, Vaals en Valkenburg). Ook met een HBO agogische achtergrond, zoals een diploma Social Work, kun je in deze functie werken. In deze functie ondersteun je de teammanager en de teamleden door te coördineren, coachen en adviseren. Als coördinator zorg & welzijn weet je precies hoe je het team in haar kracht zet. Alles wat je doet is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van zorg én het leven van onze bewoners en cliënten. Hoe maken we de zorg van morgen nog beter dan vandaag en wat heeft een bewoner of cliënt écht nodig?

De best passende vacature in Zuid-Limburg voor jou met een verpleegkundige of HBO agogische achtergrond

De functie van coördinator zorg en welzijn iets voor jou? Deel je talenten en wensen met ons. Dan kijken we samen naar de best passende mogelijkheden, de fijnste locatie én het leukste team. Iedere werkdag werk je samen met artsen, paramedici, begeleiders, verzorgenden, helpenden en zorgondersteuners. Om onze bewoners – met een somatische, psycho-geriatrische, psychiatrische, palliatieve of revalidatie achtergrond – de beste zorg en een zo fijn mogelijke dag te bieden. Bovendien leer je iedere dag opnieuw van elkaar. Denk jij mee over ons beleid en innovaties?

Verder leren in de ouderenzorg?

Wil jij graag (verder) leren in de ouderenzorg? Bij Sevagram krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en zijn er verschillende mogelijkheden om te werken en leren. Zo kun jij direct aan de slag bij onze organisatie!

Uitgelichte vacatures

Alle vacatures