×

Helpende

Hey helpende, wat leuk dat je verder klikt! Oefen je je vak al langer uit? Of heb je net je diploma behaald? Je vindt bij ons in ieder geval een breed aanbod aan leuke vacatures voor helpenden in de regio's Heerlen, Maastricht, Gulpen, Vaals en Valkenburg. Om veel ervaring op te doen, gewoon lekker te doen waar je blij van wordt of door te groeien.

Doorgroeien, een opleiding volgen en stagelopen als helpende bij Sevagram

Zo is het bij Sevagram bijvoorbeeld mogelijk om als helpende een BBL opleiding tot verzorgende IG te volgen. Dat kan als je als helpende al bij Sevagram aan de slag bent, maar ook als je nu op een andere plek werkt. Check hier de mogelijkheden.

Ben je nog geen helpende, maar zou je dat wel – in de toekomst – willen worden? Dan is het bij Sevagram mogelijk om ook een BBL opleiding tot helpende te volgen. Dat kan als je al bij Sevagram in een andere functie aan de slag bent, bijvoorbeeld als zorgondersteuner of zorgassistent.

De best passende vacature in Zuid-Limburg voor jou als helpende

In welke fase van je loopbaan je ook zit, we kijken altijd samen met jou naar je wensen en talenten. Op basis daarvan zoeken we de best passende locatie, fijnste afdeling én het leukste team. Iedere dag werk je samen met artsen, paramedici, verpleegkundigen, begeleiders, verzorgende en zorgondersteuners. Om onze bewoners – met een somatische, psycho-geriatrische, psychiatrische, palliatieve of revalidatie achtergrond – de beste zorg én een zo fijn mogelijke dag te bieden. En jou… een leerzame gezellige werkdag!

Verder leren in de ouderenzorg?

Wil jij graag (verder) leren in de ouderenzorg? Bij Sevagram krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en zijn er verschillende mogelijkheden om te werken en leren. Zo kun jij direct aan de slag bij onze organisatie!

Uitgelichte vacatures

Alle vacatures