×

Fonterhof - Berg en Terblijt

Een zorgcentrum voor zowel bewoners met beginnende dementie als voor bewoners met lichamelijke zorg, ligt in de rustige dorpskern van Berg en Terblijt. Een zorgcentrum met een warme uitstraling en een vriendelijk dorpskarakter.

Vriendelijk dorps

Werken in Fonterhof

Stel je eens voor: Je bent de ster van Fonterhof, een gezellig en levendig verpleeghuis in het prachtige Berg en Terblijt. Elke ochtend stap je vol energie de deur binnen, klaar om de dag te beginnen en een glimlach op de gezichten van onze bewoners te toveren. Je bent de persoon waar iedereen op rekent. Je begroet de bewoners met warmte en vriendelijkheid terwijl je hen helpt met hun persoonlijke verzorging, zoals wassen, aankleden en medicatie. Je luistert aandachtig naar hun verhalen en neemt de tijd om een praatje te maken. Voor jou is elke bewoner uniek en belangrijk. 

Je zorgt ervoor dat onze bewoners zich geliefd en gewaardeerd voelen, en dat Fonterhof aanvoelt als een tweede thuis. Soms zijn er uitdagingen, maar jij bent flexibel en creatief genoeg om hiermee om te gaan. Je weet wanneer je een helpende hand moet bieden aan je collega's en samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt. Kortom, als collega op Fonterhof ben jij de persoon die het leven van onze bewoners elke dag een beetje mooier maakt. Je bent niet alleen een verzorger, maar ook een vertrouwenspersoon en een bron van vreugde. Fonterhof is jouw podium en de bewoners zijn jouw publiek waar je elke dag weer voor straalt. Kom werken op deze kleinschalige locatie waar de mens op 1 staat! 

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.