×

Valkenheim - Valkenburg

Als je onze medewerkers vraagt waarom zij zo graag bij Valkenheim werken, gaan hun ogen stralen en beginnen ze vol passie te vertellen hoe fijn en warm de locatie is. Over de echte aandacht voor de mensen die er wonen. Over de goede samenwerking met collega’s uit de verschillende disciplines en de professionele zorg. Over bijzondere welzijnsactiviteiten die elke dag plaatsvinden.  

Mooie momenten creëren

Werken in Valkenheim

Onze locatie Valkenheim in Valkenburg is na de gevolgen van de overstromingen in 2021 volledig vernieuwd en uitgebreid. De locatie is opgebouwd uit kleinschalige afdelingen (13 bewoners) en grotere afdelingen (24 bewoners). Hierdoor kunnen we onze medewerkers inzetten op een afdeling die goed bij hen past. Samen geven we iedere dag verder vorm aan het nieuwe Valkenheim waarbij we medewerkers uitdagen om mee te denken over hoe we zorg en welzijn voor onze bewoners zo optimaal mogelijk kunnen blijven inrichten om zo een fijn en warm thuis voor hen te creëren.  

Binnen Valkenheim wordt het gewende leven van onze bewoners met dementiezorg zoveel mogelijk voortgezet. We bieden hier zorg en welzijn op maat. Want doordat onze medewerkers de bewoners en hun levensverhaal goed kennen weten zij dit mee te nemen is hun dagelijkse leven binnen Valkenheim. Zo is er veel aandacht voor ieders eigen talenten en behoeften. 

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.