×

St. Anna - Heerlen

St. Anna betekent wonen in een kleinschalig, huiselijk zorgcentrum in de wijk Welten in Heerlen. Een wijk met een vriendelijk, tikje dorpskarakter. Het zorgcentrum ligt aan de rand van een klein winkelcentrum, waar ook tal van andere faciliteiten aanwezig zijn.

Kleinschalig en sfeervol

Werken in St. Anna

St. Anna is het verscholen pareltje van Sevagram in de dorpse kern van Welten. Het is een kleine locatie waar 40 cliënten wonen. Deze cliënten hebben diverse zorgvragen zoals psychogeriatrie, somatiek en psychiatrie met al hun combinaties. Er wordt zorg geleverd zonder behandeling waarbij je te maken krijgt met verschillende huisartsen en huisartsenpraktijken om de best mogelijke persoonsgerichte zorg te leveren. Maar er wordt ook zorg met behandeling geleverd waarbij wij samen met de specialist ouderengeneeskunde in combinatie met de paramedische dienst en het behandelteam de benodigde zorg bieden. 

Er is een leuke samenwerking met het naastliggende kinderdagverblijf en de basisschool waarbij geregeld bezoekjes over en weer plaatsvinden. Je treft bij ons een klein en betrokken team van diverse niveaus die gezamenlijk het beste voor de cliënt willen op het gebied van wonen, welzijn en zorg!  Laat je vooral verbazen door de grote diversiteit die deze kleine locatie met zich meebrengt! Oh ja, je moet nog aan een belangrijke voldoen om te werken binnen st. Anna; je moet Rummikub en/of Skip-Bo kunnen spelen!

  


 

Vacatures Heerlen

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.