×

Campagne - Maastricht

Een centrum voor zowel bewoners met dementie als voor bewoners met intensieve lichamelijke zorg in de gelijknamige villawijk Campagne. Grenzend aan de wijken Wolder en Biesland waardoor het dorpse karakter van deze wijken ook merkbaar is in zorgcentrum Campagne.

Vrijheid en open

Werken in Campagne

Op onze locatie in Campagne, Maastricht zijn we gespecialiseerd in de zorg voor bewoners met dementie of andere geestelijke ouderdomsproblemen, maar ook bewoners met een somatische aandoening zijn bij ons van harte welkom. Onze gepassioneerde medewerkers en enthousiaste vrijwilligers werken samen met familieleden om bewoners een thuisgevoel te geven en ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders!

Hier werken we met groepen van 17 bewoners, verdeeld over 2 aan elkaar geschakelde huiskamers die daardoor de geborgenheid bieden van een kleinere woongroep. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten.

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.