×

Scharwyerveld - Maastricht

Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Een huiselijke, knusse plek, waar iedereen zijn/haar eigen rol en talenten heeft. Dat is waar Scharwyerveld voor staat!

Midden in de wijk

Werken in Scharwyerveld

In Maastricht bevindt zich ons Zorgcentrum Scharwyerveld, een dynamische locatie binnen de ouderenzorg én een warme plek voor verbinding en gezelligheid! Ons zorgcentrum onderscheidt zich door zijn ruime opzet en de nadruk op verbinding met de lokale gemeenschap. Met het uitgestrekte terrein biedt Scharwyerveld niet alleen plaats aan zorgvoorzieningen, maar fungeert het ook als een ontmoetingsplek voor diverse generaties. De nauwe samenwerking met Radar en lokale basisscholen creëert een levendige sfeer waarin jong en oud samenkomen.


Een bijzonder kenmerk van Scharwyerveld is de aanwezigheid van aanleunwoningen. Deze voorziening draagt niet alleen bij aan het welzijn van onze bewoners, maar zorgen ook voor een gezellige en open omgeving. Iedere week brengt de centrale hal het geluid van Jeu de boules-spelende ouderen en buurtbewoners. Deze wekelijkse activiteit is niet alleen een sportieve bezigheid, maar ook een moment van sociale interactie en gezelligheid. De recente opfrissing van de afdelingen draagt bij aan een moderne uitstraling, waarin comfort en functionaliteit hand in hand gaan.

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.