×

Medische dienst

Hallo, wat fijn je hier te zien! Ben je reeds specialist ouderengeneeskunde, met of zonder kaderopleiding? Of heb je onlangs je studie geneeskunde afgerond en wil je nu aan de slag als ANIOS binnen de ouderenzorg? Bij Sevagram vind je in ieder geval een breed aanbod aan mooie uitdagende vacatures voor artsen in de regio's Heerlen, Maastricht, Gulpen, Vaals, Hulsberg en Valkenburg. Om een vliegende start te maken, je verder te ontwikkelen of je te specialiseren.

Misschien ben je wel al specialist, maar dan op een ander gebied binnen de geneeskunde en overweeg je een andere richting in te slaan. Of ben je als verpleegkundig specialist of physician assistant opgeleid in de ouderenzorg en op zoek naar een werkplek waar je als zelfstandig behandelaar aan de slag kunt? Ook die mogelijkheden zijn er in Zuid-Limburg bij Sevagram.

Een plek waar je kunt groeien, leren en/ of specialiseren

Ben je nu basisarts en zou je je graag willen specialiseren in de ouderengeneeskunde? We bieden met regelmaat interne opleidingsplekken voor AIOS ouderengeneeskunde aan, zodat jij volledig thuis raakt in de geriatrie. Of wil je ervaring op doen in een generalistische setting om daarna te beginnen aan de specialisatie tot huisarts? Ook dat kan! Misschien ben je wel al AIOS in opleiding tot huisarts (HAIO)? Of ben je nog bezig met de opleiding geneeskunde en op zoek naar een plek voor een coschap geneeskunde? Kom dan stage lopen en leer veel in korte tijd door alle verschillende doelgroepen die bij Sevagram wonen of revalideren. Je gaat aan de slag binnen een team van collega’s en opleiders, die klaarstaan om jou verder te laten groeien in je ontwikkeling en opleiding.

Ook voor specialisten ouderengeneeskunde zijn er nog voldoende mogelijkheden om door te groeien en verder te specialiseren middels kaderopleidingen en andere scholingen.

ANIOS of specialist ouderengeneeskunde in de multidisciplinaire teams van Sevagram

Iedere dag werk je samen met specialisten, paramedici, verpleegkundigen, begeleiders, verzorgenden en ondersteuners om onze bewoners – met een somatische, psycho-geriatrische, psychiatrische, palliatieve of revalidatie indicatie – de beste (medische) zorg én een zo fijn mogelijke dag te bieden. De geriatrische gezondheidszorg brengt tegelijkertijd interessante casussen met zich mee die jou als arts uitdagen op zowel het vlak van geneeskunde als welzijn. Wat beslis en adviseer jij in deze levensfase? Hoe ga jij om met deze complexe multi problematiek?

Onze medewerkers aan het woord

Steven werkt sinds 2014 als basisarts en sinds 2017 als specialist ouderengeneeskunde bij Sevagram. Hij noemt zichzelf een te lieve dokter, maar bij ons kan hij zijn patiënten de aandacht geven die ze verdienen. Elkaar helpen staat voor hem op nummer één. 

Lees hier het verhaal van Steven

Verder leren in de ouderenzorg?

Wil jij graag (verder) leren in de ouderenzorg? Bij Sevagram krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en zijn er verschillende mogelijkheden om te werken en leren. Zo kun jij direct aan de slag bij onze organisatie!

Uitgelichte vacatures

Alle vacatures