×

Stage tijdens je BOL of voltijd opleiding

Bij Sevagram zijn veel mogelijkheden voor een stageplek. Bij ons wonen en verblijven namelijk veel verschillende doelgroepen: somatisch, psycho-geriatrisch, psychiatrisch, palliatief en revalidatie. En we werken in multidisciplinaire teams, waardoor je in korte tijd nog meer (van elkaar) leert.

Stages in Zuid-Limburg

Hey, wat leuk dat je interesse hebt in een stageplek bij Sevagram! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. En dat zijn er bij Sevagram veel. Bij ons wonen en verblijven namelijk veel verschillende doelgroepen: somatisch, psycho-geriatrisch, psychiatrisch, palliatief en revalidatie. En we werken in multidisciplinaire teams, waardoor je in korte tijd nog meer (van elkaar) leert. Ook over het welzijn van onze bewoners en cliënten. Hier besteden we, naast het leveren van de beste zorg, veel aandacht aan. En we hebben een dienstencentrum waar je onze HR afdeling, financiële afdeling, en juridische en beleid afdeling vindt. Welke opleiding volg jij? We zijn nieuwsgierig! Zelf meer weten, check dan snel de info hieronder.

Wat moet je weten over een stage bij Sevagram

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Daarom geven we je hieronder meer informatie over onze stageplekken. Heb je nog meer vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Mogelijkheden stage
+

Zoals we al aangaven hebben we veel verschillende mogelijkheden. We sommen ze hieronder graag voor je op.

Stage MBO
+

Zorgopleidingen, Maatschappelijke Zorg, Bedrijfsadministratie, Administratie & Secretarieel, Techniek & ICT, Facilitaire Dienstverlening

Stage HBO
+

HBO-Bachelor of Nursing, Social Work, Creatieve Therapie, Erg-Fysio, Logopedie, Facility Management, Communicatie en Business studies

Stage WO
+

Geestelijke Gezondheidskunde, Psychologie en Geneeskunde

Erkend leerbedrijf
+

Alle mbo-stageplekken bij Sevagram zijn erkend door kenniscentra die zich bezighouden met betreffende beroepskwalificaties en werkprocessen op dat gebied. Sevagram is een door SBB, ECABO, Kenwerk en Kenteq erkend leerbedrijf. Verder zijn er mogelijkheden voor werkervarings- en beroep oriënterende stages voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en Arbeidsmarkt Kwalificerend Assistent (AKA).

Stageplek, begeleiding en stagevergoeding
+

Jaarlijks biedt Sevagram aan circa 300 studenten een stageplek. Dit binnen erkende stageplaatsen, waar begeleiding wordt geboden door gekwalificeerde werkbegeleiders en praktijkopleiders.

We bieden, indien van toepassing, een stagevergoeding volgens de CAO-VVT.

Wat verwacht Sevagram?
+

Van jou wordt verwacht dat je bereid bent om een beroepshouding te ontwikkelen die past binnen de Planetree visie die Sevagram omarmt.

#jijbenthartnodig

Aanmelden voor een stageplek?

Lijkt het je leuk om bij Sevagram stage te komen lopen? We zijn nieuwsgierig naar je! Geef op het in te vullen stageformulier BOL aan dat je voorkeur uitgaat naar een stageplek bij Sevagram. Let er goed op dat je het formulier volledig invult. De aanvraag voor een stage dient minimaal 2 maanden voor aanvang van de stage te worden ingediend. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die altijd stellen via stage@sevagram.nl.

De stages voor mbo- en hbo zorgopleidingen lopen via onze contacten met de diverse opleidingen in de regio. De stage wordt direct met de coördinatoren geregeld.

Zie we je snel? :)