×

Ter Eyck - Heerlen

In de Heerlense wijk Heerlerheide ligt het modern zorgcentrum bestemd voor bewoners met intensieve lichamelijke verzorging en verpleging en voor mensen met dementie. De verpleeghuiszorg wordt kleinschalig aangeboden in kleine woongroepen met een gezamenlijke woonkamer met keuken.

Levendig gezellig

Werken in Ter Eyck

Onze locatie ligt midden in hartje Heerlerheide, omgeven door een mooi centrum met alle noodzakelijke winkels rechtstreeks bereikbaar vanuit het zorgcentrum via een loopbrug over de openbare weg. Het gebouw is ruim van opzet, er is veel lichtinval en er is gebruik gemaakt van lichte kleuren. De kamers van de woonzorgafdeling hebben allen een apart slaapgedeelte; hetgeen door onze bewoners als zeer prettig wordt ervaren.

Onze 118 bewoners hebben intensieve verzorging nodig of wonen vanwege hun dementie in een kleinschalig woongroep met een gezamenlijke woonkamer met keuken waarin de gastvrouw de bewoners helpt met het nuttigen van de maaltijden en tevens een aanspreekpunt is voor familie. Ter Eyck heeft een actieve rol in de wijk. De huisarts en fysiotherapeut hebben een ruimte in het gebouw waardoor dit ook toegankelijk is voor mensen vanuit de wijk.

Op Ter Eyck zetten we ons gezamenlijk in voor onze bewoners, iedereen vanuit zijn eigen vakgebied maar met elkaar maken we toch de verbinding om gezamenlijk dezelfde saamhorigheid uit te dragen, maar zeker ook uit te stralen. Wil jij net zoals ons werken op een supermooie locatie met een heel gezellig team die zich met z’n allen inzetten voor de beste zorg voor onze bewoners reageer dan vooral. Wil je liever vooraf de sfeer proeven zoals wij deze ervaren kom dan eens langs voor een kop koffie!

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.