×

Psychologie

Hallo, wat fijn je hier te zien! Oefen je je vak al langer uit? Of heb je net je studie Psychologie afgerond? Misschien heb je wel de ambitie om GZ-psycholoog te worden. Je vindt bij ons in ieder geval regelmatig mooie uitdagende vacatures voor psychologen in de regio's Heerlen, Maastricht, Gulpen, Vaals en Valkenburg. Ook hebben we regelmatig opleidingsplekken tot GZ-psycholoog in samenwerking met Mondriaan, bieden we stageplekken voor studenten van de Master Mental Health en is er veel mogelijkheid tot nascholing in de vorm van cursussen en symposia.

Werken als (GZ) psycholoog in een multidisciplinair team bij Sevagram

Iedere dag werk je samen met artsen, verpleegkundigen, begeleiders, verzorgenden en ondersteuners. Om onze bewoners en cliënten – met een somatische, psycho-geriatrische, psychiatrische, palliatieve of revalidatie achtergrond – de beste zorg én een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te bieden. Je werkzaamheden zijn bij Sevagram in de ouderenzorg heel divers. Je bent verantwoordelijk voor diagnostiek, (mediatieve) behandeling en teambegeleiding. Maar denk ook aan scholing en deelname aan werkgroepen. Een dynamische omgeving met veel uitdaging dus!

Verder leren in de ouderenzorg?

Wil jij graag (verder) leren in de ouderenzorg? Bij Sevagram krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en zijn er verschillende mogelijkheden om te werken en leren. Zo kun jij direct aan de slag bij onze organisatie!

Uitgelichte vacatures

Alle vacatures