×

Opleiding GZ Psycholoog

Ben je een pas afgestudeerd basispsycholoog? Of ben je al weer een aantal jaar werkzaam en zou je je nu graag willen ontwikkelen tot Gezondheidszorgpsycholoog? Bij Sevagram onderzoeken we in ieder geval altijd samen met jou de mogelijkheden.

Opleidingsplek GZ Psycholoog bij Sevagram in Zuid-Limburg

Hallo, wat fijn je hier te zien. Ben je een pas afgestudeerd basispsycholoog? Of ben je alweer een aantal jaar werkzaam en zou je je nu graag willen ontwikkelen tot Gezondheidszorgpsycholoog? Bij Sevagram onderzoeken we in ieder geval altijd samen met jou de mogelijkheden. We hebben regelmatig opleidingsplekken openstaan.

Wil jij meedenken over ons beleid, samenwerken én leren in onze multidisciplinaire teams en terecht komen in een organisatie waar veel nadruk ligt op opleiden? Lees dan meer over een opleidingsplek in Zuid-Limburg bij Sevagram.

Wat moet je nog meer weten over een opleidingsplek tot GZ Psycholoog bij Sevagram?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom geven we je hieronder meer informatie over onze opleidingsplekken tot GZ Psycholoog. Heb je nog meer vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Wat houdt de opleiding tot GZ Psycholoog in?
+

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog is een 2 jaar durende generalistische postdoctorale opleiding voor masterpsychologen, afgestudeerd in Mental Health en orthopedagogen. De opleiding wordt integraal gevolgd, dat wil zeggen dat je gedurende twee jaar wekelijks cursorisch onderwijs volgt en daarnaast in de praktijk aan het werk gaat. Na afronding van de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog ben je BIG-geregistreerd. 

Op welke locatie ga ik werken?
+

Bij Sevagram zul je een jaar gaan werken in de Geriatrische Revalidatie Zorg en in een van de zorgcentra. De doelgroep waarmee je gaat werken, hangt af van de competenties waarin je je wilt bekwamen en welke leerdoelen je hebt. Dit kan dus zowel de psychogeriatrie, gerontopsychiatrie als somatische doelgroep zijn. 

Het andere jaar ben je werkzaam bij een van de locaties/ doelgroepen binnen Mondriaan GGZ. Ook hier wordt gekeken naar je competenties en leerdoelen in de afstemming van de doelgroep en locatie. 

Wie begeleidt mij?
+

De begeleiding krijg je vanuit de praktijkopleider en een of twee werkbegeleiders (GZ-psychologen) die verantwoordelijk zijn voor het leertraject met betrekking tot de directe cliëntenzorg en uit een supervisor. 

De praktijkopleider is verbonden aan Sevagram en verantwoordelijk voor het leerproces in zijn geheel. De praktijkopleider beoordeelt jou in je ontwikkeling gedurende de opleiding.

De supervisor is niet verbonden aan de afdeling of locatie waar je werkt. Binnen de supervisie reflecteer je op je leerproces, op je professionele attitude en is er ruimte om je te verdiepen ten aanzien van bepaalde vaardigheden op het gebied van behandeling en diagnostiek.

Hoeveel uur per week ga ik aan de slag?
+

Je gaat 32 uur per week aan de slag bij Sevagram/ Mondriaan. Daarnaast volg je nog een dag per week cursorisch onderwijs. 

Wat voor salaris/vergoeding krijg ik?
+

Je krijgt voor de duur van de opleiding (twee jaar) een salaris conform FWG 60.

Artikel 3.19 opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog van de CAO voor de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg is van toepassing. 

Aanmelden voor een opleidingsplek tot GZ Psycholoog?

Op het moment dat er een nieuwe kandidaat wordt gezocht voor de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog, zal dit zowel intern als extern kenbaar gemaakt worden. Je kunt je sollicitatiebrief sturen naar de praktijkopleider van Sevagram Saskia Nijst: saskia.nijst@sevagram.nl Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Saskia.