×

Oranjehof - Heerlen

Het moderne zorgcentrum ligt in het Heerlense stadsdeel Heerlerbaan. Net als de andere Sevagram-locaties gaat in Oranjehof alle aandacht uit naar merkbaar betere mensgerichte zorg. Hierbij vindt Sevagram het belangrijk dat haar cliënten zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven houden.

Modern en huiselijk

Werken in Oranjehof

Op onze locatie Oranjehof op de Heerlerbaan leveren we specialistische zorg aan bewoners met dementie, maar ook bewoners met een somatische aandoening. Beide doelgroepen zijn bij ons van harte welkom! Onze gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers werken samen met familieleden om iedere bewoner een thuisgevoel te geven, passend bij de wensen en behoeften van de bewoner.  

Wij zijn trots op onze prachtige locatie! Afdeling woonzorg is verdeeld over twee etages waar iedere bewoner een eigen appartement heeft met passende voorzieningen. Afdeling kleinschalig wonen is verdeeld over 5 huiskamers met bijbehorende slaapkamers. Daarnaast hebben wij 3 appartementen voor echtparen. Huiselijkheid en warmte staan bij ons hoog in het vaandel, wij zetten ons ervoor in om de stap van thuis naar het verpleeghuis zo klein mogelijk te maken. Wij doen er alles aan om de bewoners een mooie dag te bieden, in welke vorm dan ook.

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.