×

Facilitaire functies

Hey, wat leuk en goed dat je hier bent! Sevagram biedt je de kans om in een facilitaire functie binnen de zorg aan de slag te gaan. Facilitaire functies in de zorg zijn namelijk onmisbaar! In deze functies vervul je een cruciale rol voor zowel onze bewoners als collega's. Je werkt samen met je collega’s om onze bewoners de aandacht te geven die ze verdienen. Dat laatste vinden we heel belangrijk bij Sevagram. Ga jij binnenkort bij Sevagram aan de slag als receptionist, keuken- of facilitair medewerker, of misschien wel als gastvrouw of gastheer? Wie weet tover jij binnenkort een glimlach op het gezicht van onze bewoners, hun familie en buurtbewoners op één van onze locaties!

Jouw bijdrage is heel belangrijk in de ouderenzorg

De perfecte match voor de facilitaire rol bij Sevagram is iemand die ondernemend is, proactief in de weer, het liefst werkt in een dynamische omgeving, pit heeft, en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel met zich meedraagt. Jij houdt het hoofd koel, zelfs als de boel hectisch is of als er onverwachte zaken zich voordoen.

Bij Sevagram draait het om plezier, afwisseling, en uitdaging binnen een organisatie die allesbehalve saai is. Maar wat ons écht speciaal maakt? Wij omarmen de Planetree-visie. Daarbij staat de medewerker in het middelpunt. Terwijl wij als organisatie groeien, gunnen we onze medewerkers de kans om mee te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Binnen onze organisatie ben jij in een facilitaire functie van waarde en draag je echt bij aan het geheel!

De best passende vacature in Zuid-Limburg voor jou als receptionist, keuken- of facilitair medewerker, of als gastvrouw of gastheer

In welke fase van je loopbaan je ook zit, we kijken altijd samen met jou naar je wensen en talenten. Op basis daarvan zoeken we de best passende locatie, fijnste afdeling én het leukste team. Iedere dag werk je samen met collega’s om onze bewoners – met een somatische, psycho-geriatrische, psychiatrische, palliatieve of revalidatie achtergrond – de beste zorg én een zo fijn mogelijke dag te bieden. En jou… een leerzame gezellige werkdag!

Onze medewerkers aan het woord

Sander werkt als medewerker gasterie bij Dr. Ackenshuis in Gulpen en vond bij Sevagram een baan die hem op het lijf was geschreven. Zijn passie ligt in de ouderenzorg en bij ons kan hij zonder beperkingen werken. Hierdoor gaat hij elke dag fluitend naar zijn werk. 

Lees hier het verhaal van Sander

Uitgelichte vacatures

Alle vacatures