×

De Regenboog - Heerlen

De Regenboog is gespecialiseerd in zorg voor ouderen met een psychiatrische stoornis. Meer specifiek gaat het om geronto-psychiatrische aandoeningen in combinatie met somatische en/of psycho-geriatrische aandoeningen. 
De Regenboog heeft 62 verpleegkamers. De locatie bestaat uit 4 afdelingen waarvan 1 semi-gesloten afdeling en 3 open afdelingen.

Gespecialiseerde zorg

Werken in de Regenboog

Prachtig door groen omringd vind je in de wijk Meezenbroek locatie "De Regenboog" Sevagram. Een unieke locatie, zo vind je er maar één binnen Zuid-Limburg. De Regenboog biedt zorg aan 62 bewoners met een Psychogerontologische grondslag. Het is een huis waar altijd bedrijvigheid is en waar je sterk in je schoenen moet staan. Het is een team dat elkaar goed aanvult en dat door velen als warm wordt omschreven.  

Werken binnen locatie de Regenboog betekent iedere dag reuring. De diversiteit aan indicaties van cognitieve problematiek tot somatiek en psychiatrie vereist een complexe zorg en zorgen ervoor dat medewerkers zich hier geen moment hoeven te vervelen. Binnen de Regenboog zijn we allen verantwoordelijk voor het welzijn van onze bewoners. Samen zorgen we voor een zinvolle dag invulling, zowel individueel als in groepsverband.  

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.