×

Begeleider

Hey begeleider, wat leuk dat je verder klikt! Waar ben je naar op zoek? Je vindt hier in ieder geval naast zorgvacatures ook leuke agogische/welzijnsvacatures in de regio's Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Vaals. We vinden het bij Sevagram namelijk heel belangrijk om onze bewoners, naast de beste zorg, ook een fijne en passende daginvulling te bieden. Daarbij kijken we naar wat een bewoner écht nodig heeft. Jij bent dus heel belangrijk!

Jouw agogische ervaring is heel belangrijk in de ouderenzorg

Vanuit jouw deskundigheid en expertise op het gebied van gedrag zet jij je in voor een optimale begeleiding, ondersteuning en verzorging van onze bewoners. Met jouw agogische achtergrond en je blik op welzijn weet jij gedrag goed te analyseren en te begrijpen en begeleid je de hulpvragen die er spelen, zoals onbegrepen gedrag. Daarnaast ondersteun je bij de persoonlijke verzorging van de bewoners. Een uitdagende en afwisselende baan dus waarin jij een onmisbare rol hebt.

De best passende vacature voor jou als begeleider in Zuid-Limburg

Iedere dag werk je samen met artsen, verpleegkundigen, begeleiders, verzorgenden en zorgondersteuners. Om onze bewoners – met een somatische, psycho-geriatrische, psychiatrische, palliatieve of revalidatie achtergrond – de beste zorg én een zo fijn mogelijke dag te bieden. Dat biedt ook voordelen voor jou! Je spart veel met collega’s uit andere disciplines. Hierdoor leer je veel in korte tijd én kun jij je collega’s veel leren.

Ben je nog druk bezig met je opleiding Maatschappelijke Zorg en zoek je een leuke stageplek? Dan laten we je alvast graag meer van de ouderenzorg zien!

Verder leren in de ouderenzorg?

Wil jij graag (verder) leren in de ouderenzorg? Bij Sevagram krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en zijn er verschillende mogelijkheden om te werken en leren. Zo kun jij direct aan de slag bij onze organisatie!

Uitgelichte vacatures

Alle vacatures