×

Duaal trajecten

Een duaal opleiding verpleegkunde bij Sevagram zorgt ervoor dat je in dienst bij Sevagram komt en wordt opgeleid tot hbo-verpleegkundige en in veel gevallen coördinator Zorg & Welzijn. 

Van een voltijd opleiding verpleegkunde naar een duaal opleiding in Zuid-Limburg

Hey, wat leuk dat je interesse hebt in een duaal opleiding! Sevagram bied je de mogelijkheid om vanuit een voltijd hbo-opleiding verpleegkunde, over te stappen naar een duaal opleiding verpleegkunde. Je komt dan in dienst bij Sevagram en wordt opgeleid tot hbo-verpleegkundige en in veel gevallen coördinator Zorg & Welzijn. Een unieke mogelijkheid die ze bij veel zorgorganisaties niet kennen. Interesse? Ben er dan snel bij, want er zijn maar een paar plekken per jaar beschikbaar.

Wat moet je weten over een duaal traject bij Sevagram?

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Daarom geven we je hieronder meer informatie over onze duaal trajecten voor hbo-verpleegkunde studenten. Heb je nog meer vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Betekenis duaal opleiding
+

Bij een duaal traject combineer je leren en werken. Je volgt een opleiding op Zuyd Hogeschool en komt daarnaast in dienst bij Sevagram. Hier word je opgeleid tot hbo-verpleegkundige. Dat wat je op de hogeschool en bij Sevagram leert, kun je zo meteen toepassen in de praktijk. Bovendien leer je veel van je collega’s en… ontvang je salaris. Wel zo fijn!

Hbo-verpleegkundige/coördinator Zorg & Welzijn
+

Als hbo-verpleegkundige in de rol van coördinator zorg & welzijn ondersteun je de teammanager en de teamleden door te coördineren, coachen en adviseren. Jij bent als hbo-verpleegkundige de functioneel leidinggevende en geeft aanwijzingen en instructies op de werkvloer. Alles wat je doet is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van zorg én het leven van onze bewoners en cliënten. Hoe maken we de zorg van morgen nog beter dan vandaag en wat heeft een bewoner of cliënt écht nodig?

Vooropleiding
+

Voor het duale traject moet je de opleiding hbo-verpleegkundige al twee jaar in de voltijd variant hebben gevolgd. Voor de deeltijdopleiding is het een vereiste dat je al in het bezit bent van een mbo-verpleegkundige diploma.

School en werkplek duaal traject
+

Sevagram biedt opleidingen aan via Zuyd Hogeschool, met als instroommoment september. Daarnaast kom je bij Sevagram, als erkend leerbedrijf voor duale opleidingen, in dienst. Je wisselt gedurende je duaal opleiding eventueel van locatie. Op die manier word je zo breed mogelijk opgeleid. We houden wel altijd rekening met je woonplaats en hebben locaties in Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Vaals.

Arbeidsovereenkomst duaal traject
+

We bieden je een contract aan voor 28 uur of 32 uur per week. Je krijgt een leer- arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding plus drie maanden voor eventuele vertraging die je kunt oplopen gedurende de opleiding. Ruim voor diplomering maken wij afspraken met jou over de locatie waar je aan de slag gaat als gediplomeerd zorgmedewerker.

Salaris duaal traject
+

Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leerlingsalaris. Dit is gebaseerd op het wettelijk minimum(jeugd)loon plus 10%. Ben je ouder dan 21 jaar? Dan ontvang je een salaris dat hoort bij de zij-instroomperiodiek van de functiegroep die van toepassing is voor de functie waarvoor je wordt opgeleid. Als je al een bepaald salaris hebt als gediplomeerd zorgmedewerker dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Naast een salaris ontvang je bovendien naar rato een lestijdvergoeding én word je college- en boekengeld betaald en de benodigde licentiekosten. Stap je binnen 2 jaar na diplomering over naar een andere werkgever dan hanteren we een terugbetalingsregeling.

#jijbenthartnodig

Aanmelden voor een duaal opleiding?

Kun je niet wachten om aan een duaal opleiding via Sevagram te beginnen? We zijn nieuwsgierig naar je! Solliciteer op een van de duaal vacatures op onze website. Eerst nog een vraag? Neem dan gewoon even contact met ons op.