×

Molenpark - Heerlen

Molenpark is een woongroep met maximaal 20 tot 22 bewoners aan de rand van Heerlen. Het verpleeghuis ligt dichtbij het hoofdkantoor van Sevagram en het Zuyderland ziekenhuis.

Beschut en veilig

Werken in Molenpark

Binnen de locatie Molenpark wonen met name mensen met een vorm van dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven.   

Het werken binnen Molenpark is nét even anders dan dat in de meeste verpleeghuizen. Hier werken we samen in en met een uitgebreid team met collega’s met verschillende opleidingsachtergronden. In Molenpark kun je als medewerker dan ook niet alleen doorgroeien in je vak, maar vooral ook leren welke specifieke zorg bewoners met een cognitieve stoornis nodig hebben. Hierbij staat vaak niet alleen de primaire verzorging voorop maar investeren we vooral in het herstel, welzijn en geluk van onze bewoners.  

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.