×

Langedael - Vaals

Binnen onze vernieuwde locatie staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere zorg verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. 

Groot dorps

Werken in Langedael

Locatie Langedael in hartje Vaals is een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Recent heeft de locatie een grote renovatie ondervonden. De locatie heeft hierdoor een eigentijds karakter gekregen, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend. 
 

Binnen Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie heeft een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend. Onze medewerkers voelen zich net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving. Het samen gevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Daar staan wij voor! 

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.