×

Licht en Liefde - Maastricht

Een zorgcentrum voor bewoners met intensieve lichamelijk zorg of bewoners die op latere leeftijd visueel beperkt (blind of slechtziend) zijn geworden. Licht & Liefde ligt aan een statige laan aan de rand van het centrum met het grote stadspark om de hoek.

Liefdevolle begeleiding

Werken in Licht & Liefde

Licht en Liefde biedt semi-kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke omgeving waarbinnen persoonsgerichte zorg centraal staat. Binnen Licht en Liefde wonen op dit moment onder andere mensen met een visuele beperking die op latere leeftijd is ontstaan en daarnaast bieden we een woonplek aan bewoners die om een andere reden niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen. Al onze bewoners ervaren echter nog autonomie in hun leven en wij ondersteunen hen zoveel als mogelijk in hun zelfregie. Het gesprek hierover met zowel de bewoners als elkaar staat dan ook steeds centraal.  
 

Licht en Liefde zal naast onze huidige doelstelling in de komende jaren een ontwikkeling doormaken die ervoor zal zorgen dat onze zorg nog meer aansluit bij de zorgvraag van onze huidige maar ook toekomstige bewoners. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen willen versterken wat er nu is maar vooral ook samen met ons en onze bewoners toe willen werken naar een mooie, nieuwe en vooral unieke woonomgeving voor (kwetsbare) ouderen! 

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.