×

Flexpool/ZZP

Overweeg je een vaste baan met vrijheid en eigen regie? Ontdek de voordelen van de flexpool binnen Sevagram! Combineer de voordelen van een vaste baan met zelfstandigheid.

Durf jij te gaan voor meer vrijheid en eigen regie?

Jij bent “eigen baas” mét de zekerheid van een vaste werkgever in onze Flexpool

Dit is dé kans om regie te nemen over je eigen rooster. Je plant je eigen diensten rondom het rooster van je partner, de kinderen of andere activiteiten. Zo heb je meer vrijheid, binnen de Sevagram-kaders. Jij hebt daarmee je werk-privé balans volledig zelf in handen! Tegelijkertijd heb je een afwisselende baan doordat je kunt werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. En... dat alles onder de vleugels van een betrouwbare werkgever waardoor je gegarandeerd bent van werk, een vast inkomen met vele extra’s, opleidingsmogelijkheden en gezellige collega’s!

Heb jij het lef om te ontdekken wat bij jou past?

Werken met verschillende doelgroepen in onze Flexpool

Ben je nog zoekend naar welke doelgroep of locatie bij jou past?  Ben je bijna klaar met je opleiding? Of zit je niet meer helemaal op je plek? Dan is werken in de Flexpool ideaal! Je kunt zelf kiezen op welke locaties je werkt. Zo doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen en leer je van de samenwerking met verschillende ervaren collega’s!

In 2024 veranderen de regels voor zzp'ers in de zorg

Wat betekent dit voor jou als zzp’er?

De wet- en regelgeving voor zzp’ers verandert in 2024. Deze nieuwe regels hebben als doel de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg te verbeteren. Als zorgverlener kijken wij positief naar deze ontwikkeling omdat we, net zoals jij, de beste zorg willen leveren voor onze bewoners. Om je goed te informeren over deze veranderingen, hebben wij de belangrijkste potentiële wijzigingen voor je op een rijtje gezet.

Een aantal nieuwe regels:

 • Elke zzp'er wordt verplicht een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten.
 • Schijnzelfstandigheid wordt aangepakt en kan leiden tot extra naheffingen en boetes.
 • Je moet aantonen hoe je voldoet aan de eisen voor het leveren van goede zorg volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
 • De winstvrijstelling wordt verminderd van 14% naar 12,7%.
 • De zelfstandigenaftrek daalt van € 5.030,- naar € 3.750,-.
 • De belasting wordt verhoogd, waardoor je minimaal € 100,- netto per maand minder overhoudt.
 • Je mag maximaal 7 maanden aan dezelfde opdracht werken.
 • Je mag maximaal 28 uur per week voor dezelfde opdrachtgever werken.

Ook de overheid erkent de noodzaak van verbetering in de zorg. Bij Sevagram streven wij ernaar dat de zorg die wij bieden goed gewaarborgd is. Ervaring leert dat dit het beste gebeurt met vaste medewerkers in stabiele teams. Een vast team zorgt voor vertrouwen,  goede samenwerking en bekende gezichten, wat vooral belangrijk is in complexe zorgsituaties.

Wil jij verder kijken dan het zzp-schap?

Als Sevagram willen we je aanmoedigen verder te kijken dan het zzp-schap. Overweeg je een vaste baan? Bij Sevagram zijn er genoeg mogelijkheden. Wij zijn een grote organisatie, maar we behouden een prettige, betrokken en informele werksfeer. We stellen jouw werkgeluk voorop door een goede balans tussen werk en privé te bieden.  Hier werken we elke dag samen aan! 

De voordelen van een vast dienstverband bij ons:

 • Doorbetaling tijdens vakantie.
 • Fijne collega’s en een positieve werksfeer.
 • Een goede balans tussen werk en privé.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
 • Een uitgebreide CAO met extra voordelen.
 • Samen met collega’s de best mogelijke, betrokken zorg bieden.