×

Dr. Ackenshuis - Gulpen

In Dr. Ackenshuis kent iedere afdeling zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar 'gemoedelijke sfeer' en waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken!  

Gezellig dorps

Werken in Dr. Ackenshuis

Onze locatie Dr. Ackenshuis in Gulpen ligt middenin het centrum van Gulpen. Deze locatie is een groter (t)huis met 134 bewoners, dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar “gemoedelijke sfeer” en waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. 

Binnen Dr. Ackenhuis verlenen we kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoners écht centraal staat. De bewoners zijn divers en qua zorgvraag soms ook uitdagend. Maar niet alleen de bewoners staan centraal binnen Dr. Ackenshuis, ook onze medewerkers. Zo kijken we hier naar waar hun kracht ligt en geven we ze de ruimte om mee te denken over zorg en welzijn en ideeën verder vorm te geven.  

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.