×

Oosterbeemd - Valkenburg

Op loopafstand van het bruisende centrum van Valkenburg, midden in een sprookjesachtige landelijke omgeving, ligt zorgcentrum Oosterbeemd. Het Geulpark omarmt de achterzijde van het gebouw, waardoor bewoners elke dag kunnen genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid. Hier bieden we zowel bewoners met beginnende dementie als bewoners met (intensieve) lichamelijke zorg een warm thuis. 

Welkom in een sprookjesachtige omgeving

Werken in Oosterbeemd

Op onze locatie in Oosterbeemd, aan het centrum van Valkenburg, verlenen we zorg aan bewoners die vanwege (intensieve) lichamelijke zorg niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Maar ook bewoners met beginnende, lichte dementie vinden hier hun nieuwe thuis. Het is een heel open huis, waar de warme sfeer van de locatie al voelbaar is zodra je de voordeur binnenloopt. Onze locatie staat aan de vooravond van een grote verbouwing die ervoor moet zorgen dat de locatie weer een eigentijds karakter krijgt. Ons team van ervaren en vertrouwde medewerkers zet zich iedere dag opnieuw in om het thuisgevoel voor onze bewoners binnen de locatie te evenaren.

Oosterbeemd is ook één van onze locaties die een belangrijke rol speelt binnen ons Community Care programma. Het is een warme ontmoetingsplek voor de buurt. Ouderen uit de buurt kunnen makkelijk even bij ons binnenlopen voor een kop koffie, een leuke culturele activiteit of voor een praatje. Maar ook lokale verenigingen en andere betrokkenen uit de omgeving dragen graag bij aan het welzijn van onze ouderen.

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij deze locatie aan de slag te gaan? Kijk snel of er een vacature beschikbaar is.