×

Geen diploma? Geen probleem!

Hey, wat leuk dat je verder klikt! En wat mooi om te zien dat je geïnteresseerd bent in onze ouderenzorg. Dat je nog geen zorgdiploma hebt, hoeft vaak geen probleem te zijn. Binnen Sevagram werken namelijk ook zorgondersteuners én we bieden tal van mogelijkheden om een verzorgende IG diploma te behalen. Het hart op de goede plaats is namelijk waar alles mee begint.

Werken bij Sevagram

Solliciteren zonder diploma Zuid-Limburg

Met 22 verschillende locaties verdeeld over 3 regio’s – Maastricht, Heerlen en het Heuvelland (Valkenburg, Gulpen en Vaals) – is er binnen Sevagram veel mogelijk. Stuur ons een open sollicitatie via de onderstaande button. Dan nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op, om samen te kijken wat er mogelijk is binnen onze ouderenzorg. Leuk! Tot snel!

Ik wil een open sollicitatie versturen
Ontdek Sevagram

Ontdek onze ouderenzorg in Zuid-Limburg

Hoe kun je beter ontdekken of Sevagram en onze ouderenzorg bij je past dan het zelf te ervaren? Daarom organiseren we leuke dingen met Seva Events, zodat jij zeker weet dat je op de juiste plek terecht komt. Klik op de button hieronder en lees wat we allemaal voor jou in petto hebben.

Ik wil meer weten over Seva Events